hicoTHERM

Date: 12 november 2018
Tags: Vloerverwarming
hicoTHERM

hicoTHERM

Oppervlakte verwarming met infrarood folie van maar 0,4mm dikte!!

Behaaglijke warmte vanuit plafond, wand en of vloer zorgt voor een gezond binnenklimaat. hicoTHerm oppervlakteverwarmingssystemen zijn extreem energiezuinig en duurzaam dankzij de lage verbruikskosten.

Dit systeem werkt met veilige laagspanning in de verwarmingsfolie en wordt aangestuurd door programmeerbare temperatuurregelaars. In combinatie met hernieuwbare energie van bijvoorbeeld zonnepanelen, besparen huiseigenaren op een milieuvriendelijke manier op de stookkosten. Als u de combinatie toepast van Aero-Therm samen met hicoTHERM kan het rendement van de hicoTHERM toenemen tot wel 30%!!

Een toekomst bewust alternatief voor verwarmingssystemen die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

HicoTHERM is werkend te zien in onze showroom

Alt text

DWH groep kan u helpen om een Hicotherm systeem op maat te berekenen, er zijn veel diverse systeem mogelijkheden. DWH groep help u bij een juiste keuze te maken in deze diverse mogelijkheden.

Hoe werkt het:

Hico-Therm kan worden toegepast in het stucwerk van uw wanden en of plafond, achter tegelwerk in de tegellijm of als vloerverwarming los liggend onder een zwevende vloer zoals laminaat, click PVC of parket welke geschikt is om over vloerverwarming toe te passen. Let er hierbij wel op dat er geen aluminium gedragen ondervloer gebruikt wordt, dit zou kortsluiting met de matten kunnen veroorzaken! Er zijn hier genoeg alternatieven voor op de markt.

De Hico-Therm vlies matten zijn zeer dun ( 0,4mm) en zijn voorzien van 2 koperbanen aan de zijkant van de matten. Deze banen worden voorzien van een veilige 36 volt spanning door middel van de bijgeleverde netadapter. De carbon nanotechnologie zorg ervoor dat de matten warm worden. Tevens zijn er kleine gaatjes in de matten gestanst , deze zorgen voor een goede hechting bij het gebruik in stukmortel of tegellijm. Er kunnen in de matten gaten gemaakt worden tot 15cm groot zonder dat het systeem zijn werking verliest. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het ophangen van een schilderij, of het monteren van installatie dozen voor stopcontacten en dergelijke.Zorg er alleen voor dat u niet in de koperbanen aan de zijkant boort. 

Met de bekabeling (2,5 meter) , welke aan de mat vast zitten kunt u de mat eenvoudig aansluiten op de netadapter.

De kabels aan de matten kunnen optioneel tegen meerprijs verlengd worden tot maximaal 10 meter.