ATAG

Date: 12 november 2018
Tags: Warmtepompen, Verwarming
ATAG

DWHgroep is een ATAG select dealer.

Dat houd in dat u bij ons terecht kunt voor al uw vragen over Atag warmtepompen; product informatie, installatie en prijsopgaves.Wij worden hierin ondersteund door de expertise partijen van Atag.Dus mocht u op zoek zijn naar een ATAG warmte pomp bent u bij ons aan het juiste adres. 

Een warmtepomp is een steeds populairder wordend alternatief voor de bestaande CV ketel, milieuvriendelijk en bovendien rendabele manier om uw woning te verwarmen en warm water te produceren. Wij hebben gekozen voor de kwaliteits producten van ATAG. Het principe is eenvoudig: de warmte van buiten wordt naar binnen gehaald. Er zijn veel verschillende soorten warmtepompen en wij geven u advies in de juiste warmtepomp voor uw woning. Voorbeelden zijn een warmtepomp naast uw bestaande CV-installatie of een warmtebron op basis van aardwarmte. De warmtepomp biedt uitstekende ondersteuning bij een watergedragen verwarmingssysteem.

De warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit of een All in One systeem. De bivalente warmtepomp werkt samen met de (bestaande) gasketel. De binnenunit (1) wordt geplaatst naast de gasketel (3), de buitenunit (2) op een dak of aan een gevel. Indien u gasloos wenst te verwarmen is er natuurlijk de All Electric tower deze neemt meer ruimte in door zijn afmetingen maar heeft de boiler en warmtepomp in èèn apparaat gecombineerd, deze leveren wij uiteraard ook.

Door de warmtepomp te combineren met de vloerverwarming en onderstaande producten kan er een maximale besparing gerealiseerd worden op uw energie- en gasrekening, zelfs een 0 op de meter of energie positieve woning is haalbaar !