NEFIT

Date: 12 november 2018
Tags: Warmtepompen, Verwarming
NEFIT

DWHgroep is ook erkend NEFIT dealer.

Heeft u interesse of vragen over Nefit warmtepompen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Vragen over de warmtepompen, installatie en of prijsopgaves kunnen wij voor u verzorgen.Dus van informatie over producten en prijsstellingen tot het daadwerkelijk leveren en plaatsen van uw NEFIT warmtepomp, wij regelen het allemaal voor u.

Een warmtepomp is een steeds populairder wordend alternatief voor de bestaande CV ketel, milieuvriendelijk en bovendien rendabele manier om uw woning te verwarmen en warm water te produceren. Wij hebben gekozen voor de kwaliteits producten van NEFIT/BOSCH. Het principe is eenvoudig: de warmte van buiten wordt naar binnen gehaald. Er zijn veel verschillende soorten warmtepompen en wij geven u advies in de juiste warmtepomp voor uw woning. Voorbeelden zijn een warmtepomp naast uw bestaande CV-installatie of een warmtebron op basis van aardwarmte. De warmtepomp biedt uitstekende ondersteuning bij een watergedragen verwarmingssysteem.

De warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit of een All in One systeem. De bivalente warmtepomp werkt samen met de (bestaande) gasketel. De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak of aan een gevel. Indien u gasloos wenst te verwarmen is er natuurlijk de All Electric tower deze neemt meer ruimte in door zijn afmetingen maar heeft de boiler en warmtepomp in èèn apparaat gecombineerd, deze leveren wij uiteraard ook.

Door de warmtepomp te combineren met de vloerverwarming en onderstaande producten kan er een maximale besparing gerealiseerd worden op uw energie- en gasrekening, zelfs een 0 op de meter of energie positieve woning is haalbaar !