Aero-Therm vloer

Date: 12 november 2018
Tags: Isolatie
Aero-Therm vloer

De vloer variant van Aero-Therm is samengesteld uit aero-gel en 90% kunststof microbubbels wat resulteert tot een flexibele warmte reflecterende laag. Aero-Therm floor kan rechtstreeks op de cementvloer worden aangebracht en kan hierna worden afgewerkt met tapijt, tegels, hout, laminaat, gietvloer of andere vloerbedekking.

Zeker als u vloerverwarming toe wil gaan passen is Aero-Therm floor een must have!

Aero-Therm zorgt er voor dat uw rendement van uw vloerverwarming tot wel 40% toe neemt doordat de warmte niet meer in uw (betonnen)vloer kan trekken , maar direct de woning in wordt gerefleteerd.

Als u meer technische informatie wilt klik dan hier

 Duurzaam Wonen Holland is de importeur van Aero-Therm voor de Benelux.

Aero-Therm is verkrijgbaar via onze webshop

 

Project Aero-Therm Floor i.c.m. HicoTHERM te Hoorn- Kersenboogerd

Bij dit project in Hoorn is de Aero-Therm floor aangebracht op een grindvloer welke onder de laminaat vloer al aanwezig was, hierdoor is het verbruik per M2 wel iets meer dan bij een vlakke/gladde vloer, maar ook zeker mogelijk!  De klant had als klacht dat de vloer koud aanvoelde en de verwarming d.m.v.  een warm lucht systeem ( vanuit de bouw) niet het comfort opbracht wat men wilde.

Eerst is de laminaat vloer en ondervloer verwijderd,alles netjes afgeplakt en de gehele vloer voorzien van een hecht primer waarna we de Aero-Therm Floor door middel van een spuitmachine hebben aangebracht. Het resultaat; een perfecte egale laag van 1mm Aero-Therm... Deze klant in kwestie heeft er voor gekozen om de Aero-Therm te combineren met HicoTherm; de vloerverwarmingsfolie die los liggend onder de laminaat vloer kan liggen.Dus is ook deze vakkundig aangelegd en aangesloten waarna de klant er in dit geval voor gekozen had om zelf de laminaat vloer terug te leggen. Klus geklaard en de klant.... die heeft vanaf nu geen koude voeten meer door de Aero-Therm en een heerlijke vloerverwarming in de vorm van HicoTHERM.

klik hier voor meer projecten