Sun Light Seal

Date: 02 oktober 2019
Tags: Isolatie
Sun Light Seal

Duurzaam Wonen Holland heeft voor uw bestaande ramen DE oplossing voor naisolatie, namelijk; Sun Light Seal!!

Vloeibare glasisolatie met behulp van nanotechnologie.
SunLightSeal is een heldere, vloeibare nanocoating die zich hecht aan het binnenoppervlak van het glas.

Deze innovatieve coating vormt na uitharding een duurzame, non-toxic beschermlaag van zeven micron die UV- en infrarode straling uit de zon blokkeert, zonder het natuurlijke licht tegen te houden.

Met SunlightSeal behoud je dag en nacht een optimale helderheid en wordt het uitzicht niet aangetast.

Een veilige en energiebesparende oplossing
SunlightSeal, met ultraviolette en infrarode absorbers en kleurpigmenten, is een veilige en uiterst besparende oplossing voor zonwering. SunlightSeal is zeer milieuvriendelijk en zal, ongeacht de weersomstandigheden, nooit schilferen, blaren of bubbelen. De coating kan tevens pathogene bacteriën doden en het broeden doen afnemen. SunlightSeal is goedgekeurd voor de voedingsmiddelen- en waterindustrie.

Verlengde garantie

In tegenstelling tot conventionele zonweringsproducten kan SunLightSeal met de juiste zorg zeer lang op uw glasblijven zitten. SunLightSeal wordt geleverd met een garantie van 10 jaar tegen afpellen, scheuren of barsten.

Zo heeft u een duurzame bescherming zonder de zorgen van herinstallatie of vervelend onderhoud.Voor ramen die zijn behandeld met SunLightSeal is geen speciaal onderhoud vereist.

De werking van SunlightSeal glascoating
Een ideaal zonweringsysteem blokkeert UV-straling, laat zichtbaar licht door en blokkeert infraroodstraling.

De vloeibare coating van SunlightSeal blokkeert niet alleen UV- en infraroodstraling maar beschermt ook tegen verkleuring van meubels en interieur en bespaart bovendien tot wel 35% op uw energiekosten.

Dit verbetert niet alleen het woon- en werkklimaat, want uit onderzoek is ook gebleken dat een goede zonwering de productiviteit van mensen verhoogt. Zo wordt uw investering snel terugverdiend!

CERTIFICATEN & RAPPORTEN 

SGS SunLightSeal UV-LT

SGS SunLightSeal IR

SGS SunLightSeal Hardheid-helderheid

Test-SunLightSeal- SDS Report(E)

 

Sunlight1

Sunlight2

Sunlight3