Onze filosofie

Image

Duurzaamheid is volgens velen de basis voor de toekomst.

Duurzaam Wonen Holland is de naam waaronder wij verduurzaming uitdragen. Onze ambitie is te streven naar 100% eerlijk over duurzaamheid , voor iedereen en voor elke beurs. Dit kan al eenvoudig door het gaszijdig Inregelen van uw huidige CV ketel en het instellen van de juiste flow over de radiatoren voor optimaal rendement. Maar ook het advies om andere gordijnen te nemen of een tochtsluis in de gang met extra deur kunnen veel energie , dus warmte besparing opleveren.

Voor wie verder wil gaan kunnen wij adviseren bij een gehele transformatie van de huidige energie verslindende woning naar een efficiĆ«nte mini energie centrale met maximaal comfort en minimale co2 uitstoot en verbruik. U kunt bij ons terecht voor als uw duurzaamheid vragen en wensen. Van een oriĆ«nterend gesprek, het door ons laten vaststellen wat de exacte energie vraag per ruimte is van uw huidige woning middels onze unieke meetapparatuur van Green TEG of het adviseren en installeren van alle beschikbare duurzame oplossingen. 

Om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u een showroom ingericht.In dit experience center kunt u al onze duurzame producten werkend komen bekijken en u uitgebreid laten voorlichten over alle mogelijkheden.  Denk daarbij aan Zonnepanelen, warmtepompen, infraroodpanelen, zonneboiler, vloerverwarming systemen, isolatie oplossingen en natuurlijk Aero-Therm onze unieke oplossing voor moeilijk tot niet te isoleren muren en vloeren.

Wilt u graag komen kijken in onze experience center?... dat kan!  U kunt ons bellen voor een afspraak.

0228-753496

Image