Overig2021-10-30T14:58:54+02:00

Overig

Overig

Over overig

DWH Groep heeft nog een aantal andere elektrische verwarming oplossingen:

 • Etherma Convectoren
 • Etherma BHK Badkamer vloeistof radiatoren
 • Spiegel verwarming

Etherma Convectoren

Een elektrische convector werkt precies hetzelfde als de welbekende standaard radiator, alleen wordt deze niet gevoed door heet water uit het CV systeem maar door een elektrisch element. Handig voor op plaatsen waar warmte behoefte is maar geen CV leidingen.

De verschillende convectoren van Etherma:

Etherma Serena ECO

De compacte convector voldoet aan de Ecodesign-richtlijn LOT 20 en is bedoeld voor het snel verwarmen van woonruimtes, kelders,  toiletten, slaapkamers en hobbykamers. Deze uitvoering is ideaal voor badkamers omdat de apparaten spatwaterdicht zijn.

Het monoblock-verwarmingselement verwarmt de lucht zeer snel en efficiënt. De ventilatieroosters leiden de warme lucht door middel van natuurlijke convectie naar voren in de ruimte en voorkomen zo het verkleuren van de wand.

De elektronische thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuurmeting en de instelling van de 4 bedrijfsmodi: Comfort, Energiebesparing, Vorstbescherming en Uit.

De thermostaat kan door middel van een weekprogramma aan individuele wensen worden aangepast. Daarnaast optimaliseert de detectie van temperatuurdalingen het gebruik van het verwarmingssysteem, dat hierdoor voldoet aan de Ecodesign-richtlijn.

Etherma CP & CL ECO

De fraai vormgegeven convectoren CP en CL met luchtuitgang aan de voorzijde worden gebruikt om woonruimtes snel en efficiënt te verwarmen. De  verwarmingsapparaten zijn voorzien van  elektronische temperatuurregeling en een aan-/uitschakelaar.

De standaardversie wordt met een stekker geleverd. De convectoren kunnen door middel van een gratis app via wifi worden bediend en voldoen aan de Ecodesign-richtlijnen.

De regeling bevindt zich rechts onderaan het apparaat voor een betere duurzaamheid en preciezere indicatie van de kamertemperatuur. Als extra functie beschikt de regeling over bluetooth voor de lokale bediening van andere apparaten zonder wifi.

Etherma BHK Badkamer vloeistof radiatoren

De Etherma BHK badkamer vloeistof radiator is een radiator die gevuld is met een warmtegeleidende vloeistof welke verwarmd wordt door een elektrisch element.

De fraai vormgegeven badkamerradiator BHK zonder zichtbare lasnaden, is uitstekend geschikt als warmtebron voor badkamers. Bovendien zorgt hij voor aangenaam warme handdoeken. Hij is vorstbestendig tot -20 °C en gevuld met een warmtegeleidende vloeistof.

Het ingeschroefde verwarmingselement kan met een aangebouwde regelthermostaat worden ingesteld op een radiatortemperatuur van 45 of 60 °C. Het apparaat is uitgerust met een aan-/uitschakelaar met led-display en een timerfunctie voor 2 uur. Het bevestigingsmateriaal voor een eenvoudige montage wordt meegeleverd.

Spiegel verwarming

DWH Groep heeft ook een oplossing voor de badkamerspiegel die steeds beslaat.

 • DWH eigenlabel spiegelverwarming
 • Etherma SPH spiegelverwarming

De spiegelverwarming bestaat uit een elektrisch geïsoleerde mat waarin een elektrisch element is verwerk welke een lage wattage geeft, maar voldoende is om te voorkomen dat de badkamerspiegel beslaat.

Deze mat wordt aan de achterzijde van de spiegel aangebracht, het in-/ uitschakelen kan bijvoorbeeld in combinatie met de verlichting plaatsvinden.

Leverbaar in diverse maten naar gelang het formaat van de spiegel.

Toepassingen

De toepassingen van de hierboven benoemde producten spreken voor zich.

Voor verschillende situaties kan men bovengenoemde producten gebruiken:

 • Voor als men elektrisch wil verwarmen, maar geen infrarood wenst, zijn er de elektrische convectoren
 • Simpele oplossing voor de badkamer voor als hier geen CV leidingen lopen met de Etherma BHK
 • Voor die steeds beslagen spiegel in de badkamer biedt spiegelverwarming een oplossing

Voordelen

Enige voordelen van onze overige producten

 • Geen CV leidingen, toch verwarming

 • Voor diegene die geen infrarood verwarming wenst

 • Toch energie zuinig

 • Nooit meer een beslagen badkamerspiegel

Webshop

Deze overige producten zijn verkrijgbaar in onze webshop

Info/afspraak

  Wilt u:

  • Meer informatie
  • Een vrijblijvende offerte voor het aanbrengen van één van de overige elektrische verwarmingsoplossingen door DWH Groep
  • Een afspraak bij ons in de showroom om de diverse mogelijkheden te bespreken
  • Een afspraak thuis om de diverse mogelijkheden te bespreken

  Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Nieuws

  Ga naar de bovenkant